ÅBENT HUS PÅ TRÆHUSE OG BJÆLKEHUSE

NØGLEFÆRDIGE TRÆHUSE OG BJÆLKEHUSE


Vi afholder jævnligt åbent hus i vores mange opførte huse. Nedenfor kan du danne dig et overblik over, hvilke huse vi fremviser og hvornår. Tidspunkterne for fremvisningerne er angivet under hvert hus. Du er velkommen til at deltage ved blot at møde op.


BAUTAVEJ 14
4671 STRØBY

Er afholdt

Oplev et sommerhus i de smukkeste omgivelser. Nærheden til stranden og Køge Bugts lange kyststrækning gør villaen til skøn og afslappende tidslomme for hele familien langt væk fra den travle hverdag. Med ovenlysvinduer og loft til kip vinduer ud mod terrassen, er der et dejligt lysindfald i huset.

Træhusets 132 m² er tegnet og indrettet i tæt samarbejde med bygherren, og tilpasset familiens ønsker. Træhuset er bygget efter BR2018 og energivenligt indrettet med jordvarme, Genvex ventilationsanlæg og gulvvarme.

Grundet covid-19 skal du tilmelde dig.
Tilmeld dig til Erik Berg på 40 15 95 18 eller ebe@scanwo.dk.

Oplys om du ønsker at komme kl. 13.00, 13.30, 14.00, 14.30, 15.00 eller 15.30.

EGSMARK HØJE 34
8400 EBELTOFT

Er afholdt

Kom til åbent råhus på Egsmark Høje i Ebeltoft og oplev byggeriet af et individuelt tegnet og designet træhus. Villaen bliver bygget i et kuperet terræn på en udsigtsgrund, der er omfavnet af høje træer, en smuk natur og Ebeltoft, der ligger i gåafstand til familiens drømmehus.

Træhuset opføres i sortmalede vandrette planker og med lodret Thermowood ved overdækkede arealer. Det 143 kvadratmeter store hus har integreret carport og redskabsrum, overdækkede terrasser og indgangsparti, og det bygges efter Scanwo konceptet Færdigbyg.

Grundet covid-19 skal du tilmelde dig.
Tilmeld dig til Anders Hankelbjerg på 40 11 85 58 eller aha@scanwo.dk.

Oplys om du ønsker at komme kl. 13.00, 13.30, 14.00, 14.30, 15.00 eller 15.30.

RYDEVEJ 11
7500 HOLSTEBRO

Er afholdt

Kom til åbent hus i et hyggeligt og ægte bjælkehus i Holstebro. Vinkelvillaen på 148 m² er opført i nordsvenske granbjælker, der giver bjælkehuset et autentisk udtryk. Villaen er dejlig rummelig og har loft til kip med synlige bjælker i køkken/alrum og stue.

De lyddæmpende gipslofter sikrer en god akustik i huset, mens et jordvarmeanlæg fra Klimadan og et Genvex ventilationsanlæg giver en energivenlig bolig med et gode indeklima. Alt i alt et hyggeligt og komfortabelt hus, som kan inspirere dig, der går med byggedrømme.

BAUTAVEJ 14
4671 STRØBY

Er afholdt

Oplev et sommerhus i de smukkeste omgivelser. Nærheden til stranden og Køge Bugts lange kyststrækning gør villaen til skøn og afslappende tidslomme for hele familien langt væk fra den travle hverdag. Med ovenlysvinduer og loft til kip vinduer ud mod terrassen, er der et dejligt lysindfald i huset.

Træhusets 132 m² er tegnet og indrettet i tæt samarbejde med bygherren, og tilpasset familiens ønsker. Træhuset er bygget efter BR2018 og energivenligt indrettet med jordvarme, Genvex ventilationsanlæg og gulvvarme.

HOLMENSVEJ 30
8400 EBELTOFT

Er afholdt

Kom til åbent hus i Ebeltoft og oplev et 130 m² stort træhus, som er bygget midt i den smukkeste natur med omtanke for miljøet og familielivet. Huset er tegnet i samarbejde med bygherre og er et eksempel på det gode traditionelle håndværk og Scanwos høje kvalitet.

Villaens store træterrasse er bygget med skodder til solafskærmning, der giver træhusets facade et unikt og moderne udtryk. Gulvvarmen, luft til vand varmepumpen og ventilationsanlægget er både godt for indeklimaet og miljøet. Til villaen hører 43,5 m² overdækket areal og 10 m² udhus.

TUSE BYVEJ 31
4300 HOLBÆK

Er afholdt

Kom til åbent hus i et familievenligt bjælkehus, hvor de 182 kvadratmeter giver familien masser af plads at boltre sig på. Huset er opført i Scanwo-konceptet Selvbyg, men familien har naturligvis haft god hjælp til tegninger og fået vejledning fra Scanwos tegnestue.

Bjælkehuset er tilpasset familiens individuelle ønsker. Det betyder, at familien har fået lige nøjagtig det hjem, de drømte om. Huset er energivenligt og overalt i topklasse med blandt andet jordvarme, ventilationsanlæg og energirigtige træ/alu vinduer. Der er skrålofter i alrum/stue og overdækket indgangsparti. Til huset hører garage og udhus på 89 kvadratmeter.

ØSTERVANGSVEJ 41
8830 TJELE

Er afholdt

Oplev en svenskrød bjælkehusidyl i landlige omgivelser. Huset har sort tag og hvide sprossede vinduer. De 151 kvadratmeter er indrettet efter Ilona og Theo’s ønsker og bygget som et rigtigt medbyggerhus i samarbejde med Scanwo og vores dygtige håndværkere. Energi fra luft til vand varmepumpe og optimeret indeklima med Genvex anlæg.

Villaen ligger i landlige omgivelser med den flotteste udsigt til de omkringliggende marker og ægteparrets egen lille skov på den 5.600 kvadratmeter store naturgrund. Kombinationen af at ligge midt i naturen, den korte afstand til hyggelige landsbyer, de kun 8 kilometer til Viborg og et helt fantastisk træhus har givet Ilona og Theo netop det liv og den hverdag, de ledte efter.

SKOVAGER 7
9760 VRÅ

Er afholdt

Oplev en uimodståelig villa, når Scanwo inviterer til åbent hus i Vrå. Den flotte villa er på 181 kvadratmeter. Til huset hører en dejlig overdækket terrasse på 12 kvadratmeter og en 86 kvadratmeter stor garage med god plads til både bil og opmagasinering. Villaen ligger på en stor naturgrund og er opvarmet med en luft til vand varmepumpe og har optimeret indeklima med et Genvex anlæg.

Villaen er bygget i Scanwo-konceptet Medbyg, og tegnet efter bygherres ønsker i tæt samarbejde med vores tegnestue. Medbyg-løsningen giver masser af muligheder for at sætte individuelle aftryk og tage del i byggeriet af huset. Bygherre har eksempelvis stået for malearbejde, inventar og det meste arbejdet i garagen.

STOKBROVEJ 6
9381 SULSTED

Er afholdt

Kom til åbent hus i en nybygget familievilla, der ligger smukt i de skønneste landlige omgivelser. Træhuset er på 167 kvadratmeter og indeholder 4 soveværelser, et kontor, et stort køkken/alrum og en opholdsstue i åben forbindelse. Villaen har en stor overdækket terrasse og dobbelt vognly.

Jordvarmeanlæg, Genvex anlæg og sprossede lavenergivinduer med trelags glas er blot nogle af årsagerne til, at familien har fået et smukt hus, der passer godt på den natur, der omfavner træhuset. Villaen er tegnet og tilrettet efter kundens ønsker i tæt samarbejde med Scanwos tegnestue.

GRÅHEDEVEJ 3
7190 BILLUND

Er afholdt

Oplev byggeriet af ægte bondehusidyl i Billund. Villaen får flotte hvide sprossede vinduer og indrettes med et landkøkken, hvor der er god plads til hele familien. Bjælkehuset er på 150 m² og individuelt tegnet og tilpasset Sarah og Eske Leicks ønsker.

Selvom der er tale om god gammeldags bondehusidyl, er bjælkehuset naturligvis en lavenergi villa med både jordvarme og Genvex anlæg. Bjælkehuset er bygget som nyt stuehus til landejendom og har loft til kip i køkken/alrum og opholdsstue. Kom til åbent råhus og se, hvordan et ægte bjælkehus bliver bygget.

SOFIEHØJ 2
7120 VEJLE Ø

Er afholdt

Kom til åbent råhus i Vejle og oplev byggeriet af et træhus med murstensfacade. Den 166 m² store arkitekttegnede villa ligger smukt placeret og opføres i solide kvalitetsmaterialer med en muret facade, træskelet og gipsvægge. Villaen har en overdækket terrasse på 26,9 m², skur på 20,4 m² og dobbelt carport på 45,8 m².

Når du og din familie vælger et Scanwo træhus med murstensfacade, får I en fleksibel og individuel løsning – uden at det koster flere hundrede tusinde kroner ekstra. Vi regner nemlig den rigtige pris fra starten. Villaen har højt til loftet i køkken/alrum og stue og bygges efter Lavenergi 2020 og får jordvarme, Genvex ventilation og solceller.

INGSTRUP MØLLEVEJ 12
8830 TJELE

Er afholdt

Kom til Åbent råhus og oplev opførelsen af en 177 kvadratmeter stor villa i naturskønne omgivelser nær Viborg. Åbent råhus er for dig, der overvejer at bygge et træhus, og for dig der blot er nysgerrig efter at se et træhus blive opført, og hvordan konstruktioner og materialer anvendes. Det energivenlige hus er tegnet af kunden i samarbejde med vores tegnestue.

Træhuset opføres i den traditionelle hyggelige bjælkehus stil og med store vinduespartier og ovenlys. Indvendigt er der et stort åbent køkken/alrum og opholdsstue med loft til kip og rigtig mange individuelle løsninger. Villaen har naturligvis store overdækkede terrasser med masser af plads til udeliv – og naturligvis overdækket indgangsparti. Villaen varmes op med jordvarmeanlæg.

BOLTONVEJ 5
2300 KØBENHAVN S

Er afholdt

Kom til åbent hus i et smukt, moderne tagetagehus i Sundbyvester på Amager. Træhuset er bygget i nænsomt udvalgte kvalitetsmaterialer. Med jordvarme, solceller og ventilationsanlæg sætter træhuset et minimalt klimaaftryk.

Huset har separat garage og en flittigt brugt træterrasse. Med en planløsning efter bygherrens ønsker og krav opfylder træhuset familiens drøm om et funktionelt, bæredygtigt og individuelt indrettet hjem.

BAKBJERGVEJ 6
8653 THEM

Er afholdt

Åbent RÅHUS – se opførelsen af 177 kvm individuel villa i naturskønne omgivelser nær Silkeborg. Huset er tegnet af kunden i samarbejde med vores tegnestue – huset opføres i den ”stramme stil” med ensidig taghældning – store vinduespartier og ovenlys. Indvendigt er der forskudte plan og rigtig mange individuelle løsninger. Store overdækkede terrasser med masser af plads til udeliv – du går naturligvis direkte fra carporten ind i husets bryggers.

Huset er ikke færdigbygget, og der er gode muligheder for at se hvordan konstruktioner og materialer anvendes.

VOLDEN 7
8543 HORNSLET

Er afholdt

Kom indenfor i et utraditionelt og spændende træhus med en planløsning lavet efter bygherres egne idéer og behov. Huset er bygget med vandret beklædning, er på 140 kvm og har skrålofter og gode regulære rum. Til træhuset hører en carport med redskabsrum og en flot overdækket terrasse.

LAURITSHØJ 65
8541 SKØDSTRUP

Er afholdt

Oplev hvordan det er at bo i et unikt, lyst og bæredygtigt træhus med store panoramavinduer. Bygherre har selv tegnet et skitseforslag til familiens drømmehus. Sammen med vores tegnestue blev skitserne forvandlet fra idé til virkelighed. Huset opvarmes med fjernvarme, og der er monteret ventilationsanlæg. Se den individuelt tilpassede familiebolig på 175 m², 27 m² overdækket terrasse og den dobbelte carport. Vi tør godt love, at du bliver en smule forelsket i det smukke, sorte træhus.

TVÆRVEJ 1
9492 BLOKHUS

Er afholdt

Drømmer du om at bo i et bjælkehus, hvor der er kræset for detaljerne? Oplev et velindrettet Scanwo hus på 124 m² og en overdækket terrasse med udekøkken på 27 m². Huset er indrettet efter familiens ønsker og rummer gode regulære værelser, 2 badeværelser og lyst køkken-alrum med skrålofter. Huset er bygget med facade i bjælker og i kvalitetsmaterialer både ind- og udvendig. Energi fra luft til vand varmepumpe,  optimeret indeklima med Genvex anlæg og solceller.

LAURITSHØJ 65
8541 SKØDSTRUP

Er afholdt

Oplev hvordan det er at bo i et unikt, lyst og bæredygtigt træhus med store panoramavinduer. Bygherre har selv tegnet et skitseforslag til familiens drømmehus. Sammen med vores tegnestue blev skitserne forvandlet fra idé til virkelighed. Huset opvarmes med fjernvarme, og der er monteret ventilationsanlæg. Se den individuelt tilpassede familiebolig på 175 m², 27 m² overdækket terrasse og den dobbelte carport. Vi tør godt love, at du bliver en smule forelsket i det smukke, sorte træhus.

TEGLVÆRKSVEJ 34
3460 BIRKERØD

Er afholdt

Åbent råhus er for dig, der overvejer at bygge et træhus, og for dig der blot er nysgerrig efter at se et træhus blive opført. Oplev byggeriet af en topmoderne villa i funkisstil på tætteste hold. Villaen har knap 170 boligkvadratmeter i forskudte plan og en integreret overdækket terrasse. Træhuset er individuelt tilpasset familiens drømme om en moderne byggestil med omtanke for flotte finesser og miljøet.

EGELANDSVEJ 27
6040 EGTVED

Er afholdt

Stort selvbyggerhus i bjælker fra Nordsverige. 296 kvm. bolig indrettet efter kundens ønsker. Stor overdækket veranda på 85 kvm. Unik arkitektur med højt til loft og mange flotte detaljer. Mahognivinduer, kobbertagrender og murede søjler giver et eksklusivt design. Absolut et besøg værd – for dig der tænker i bjælkehus i naturen eller på landet.

ROSENVANGEN 13
2635 ISHØJ

Er afholdt

150 m² bjælkehus opført af bygherre som selvbyg.

Planløsning lavet efter bygherrens anvisninger.

Topisoleret og med Genvex og solceller.

KØRBØLLINGHUSEVEJ 68
7182 BREDSTEN

Er afholdt

Rummeligt og energibesparende bjælkehus på 160 m² i 2 etager.

STJERNEVEJ 11
3300 FREDERIKSVÆRK​

Er afholdt

15 m² spændende vinkelhus med ensidig taghældning og lodret beklædning.

H. C. LUMBYES VEJ 11
7430 IKAST

Er afholdt

160 m³ etplanshus med skrå lofter og integreret carport/redskabsrum på 52 m²

VESTERHÅB 64
8300 ODDER

Er afholdt

Hus i bjælker i 1½-plan med superlækker indretning fordelt med stort åbent køkken/alrum og stuer i stueplan, og værelser og bad på 1. sal. Trappeløsning i rum med loft til kip og tagvinduer, og kik fra 1. sal ned i køkken/alrummet, skal ses.

B. BERTHELSENSVEJ 13
7080 BØRKOP

Er afholdt

Træhus i et plan på 145 m² m. integreret carport og overdækkede terrasser

Scanwo dk a/s

Skomagervej 13 A, Vinding
7100 Vejle

Telefon: +45 76 90 70 00
Email: scanwo@scanwo.dk
CVR nr. 33857527​