Træhuse er sund fornuft!

KVALITETSMATERIALER TIL VORES TRÆHUSE

MASSIV HOLDBAR TRÆ TIL YDERVÆGGE

Massive 68 mm tykke granbjælker af kernetræ fra savværker i Lapland i Nordsverige eller beklædningsbrædder i grantræ fra Finland.

Træerne skoves udelukkende i skovbrug, der i driften tager hensyn til naturen og lokalbefolkning. Træet til facadebjælker opskæres og høvles direkte på savværket, og transporteres derefter til vort snedkeri i Vestjylland, hvor den endelige tilpasning finder sted. Herefter køres træet videre til imprægnering, og så er det klar til levering.

Beklædningsbrædderne overfladebehandles på savværket og foileres, så det er klar til brug på byggepladsen.

SOLIDE TRÆSPÆR FRA FABRIK

Tagspærene til husene produceres på fabrik efter tegningerne til netop jeres hus. Der udskæres for sadelhak og skotrender, så der kun skal tildannes lidt på byggepladsen. Spærene leveres oplagt på huset.

De fleste spærleverancer til vore huse kommer fra Palsgaard Træ eller Woodcon.

TAGSTEN MED 15 ÅRS GARANTI

Betontagsten fra Monier type B&C Classic fås i tre standardfarver: sort, skifer og koralrød. Ønsker man en mere glansfuld og holdbar overflade fås mod tillæg typen Protector.

Tagsten leveres komplet med tilbehør, som bl.a. også omfatter taghætter, specialsten og bindere efter ønske hejst op på taget for udlægning. Mod merpris kan tagsten leveres i tegl – med eller uden glasur.

GALVANISEREDE STÅLTAGRENDER

Lindab-tagrender leveres i 125 mm bredde i galvaniseret udførelse. For bedre holdbarhed får renderne en top-coating i metalgrå. Rendejern klikkes sammen, så montage kan ske i al slags vejr.

Leverandøren giver 20 års garanti.

TRÆVINDUER, DVV-GODKENDTE

Sidehængte eller topstyrede kernetræsvinduer med noter for vinduestilsætninger leveres fra Rationel Vinduer, STM Vinduer eller VELFAC.

Alt er færdigmalet fra fabrik, (flere farver er mulige) inden glas isættes for bedre holdbarhed. Vinduer og yderdøre kan suppleres med sikkerhedspakke med forstærkere beslag og låse, så indbrud vanskeliggøres væsentligt. Alle vinduestyper og flere træsorter kan leveres efter ønske.

Vi har haft masser af uvurderlig hjælp fra familie og venner, men det som Scanwo har givet os som selvbyggere, er den tryghed der skulle til så vi var helt sikre på at vi havde et projekt der var 100% i orden, og kunne komme helt i mål. Og så er det godt at have Scanwo som backup, så alt bliver gjort rigtigt

KLIMA OG ENERGIRIGTIG ISOLERING

Isolering af vægge og lofter udføres med Isover flexbatts, så tilpasning og tilskæring minimeres.

Der leveres batts til lodrette vægge, og til lofter rullemåtter eller batts, alt efter ønske. Isover isolering er komprimeret ved levering, så det ikke fylder meget på byggepladsen inden anvendelse.

SKRUEFASTE FIBERGIPS PÅ VÆGGE

Til beklædning af indvendige vægge leveres 12,5 mm tykke Fermacell- plader, der klammes eller fastskrues, alle samlinger limes med special fugelim. Skruefastheden i pladerne er store, en almindelig skrue kan belastes med 25 kg, så der en ingen problemer ved ophængning af inventar eller store fladskærme.

DØRE TIL DIN SMAG

Indvendige døre fra Swedoor leveres som formpressede eller glatte døre i flere standardfarver.

Flere dørtyper kan også fås med overflade af træfiner. Til alle dørtyper fås passende døre med glasudskæringer og eller sprosser. Alle døre leveres med hårdttræs-bundstykke, der efter ønske kan udelades ved indbygningen.​

HVORFOR VÆLGE ET TRÆHUS?


Der kan være mange gode, og individuelle, grunde til, at du gerne vil have et træhus.

Det kan eksempelvis være for prisens skyld, men det kan også bunde i drømmen om duften af sommer hele året rundt.

Nogen er måske bekymrede for, om et træhus er sværere at have med at gøre end et almindeligt murstens. Men i dag kan et hus af træ altså holde lige så lang tid som et hus lavet af mursten. Hvis du vel og mærke holder det ved lige.

Træ er et naturligt materiale, der både er smukt og ikke mindst funktionelt. Og så har materialet de egenskaber, der skal til for, at du kan få skabt både sunde og smukke omgivelser.

Hos Scanwo mener vi, at huse i træ skal matche både de mennesker, der skal bo der, men også det miljø, hvor huset skal være. Derfor laver vi individuelt designede helårs træhuse.


VIL DU VIDE MERE OM VORES TRÆHUSE?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om vores helårs træhuse. Du kan også altid få et uforpligtende tilbud på levering og opførelse.

Nedenfor kan du se et udpluk af vores træhuse med beklædning.

Scanwo dk a/s

Skomagervej 13 A, Vinding
7100 Vejle

Telefon: +45 76 90 70 00
Email: scanwo@scanwo.dk
CVR nr. 33857527​