Flisearbejde udføres med stor erfaring

Hos Den Kreative Gartner har vi mange års erfaring med at udføre flisearbejde for vores kunder, som primært befinder sig i Herlev, Ballerup, Skovlunde samt de omkringliggende områder.

Vi arbejder både for private kunder og erhverv, og vi udfører alt inden for belægningsarbejde, gerne med et kreativt islæt.

Vi har specialiseret os inden for japanske haver og anlæg, men udfører også helt almindeligt flisearbejde.

Vi udfører alt inden for flisearbejde

Vi udfører som nævnt en lang række forskellige opgaver inden for flisebelægning. Faktisk tilbyder vi alt inden for sten-, brolægger- og flisearbejde, lige fra et stort butikstorv til en havegang eller en terrasse.

​Vi er desuden totalleverandør og kan derfor lægge alle typer af fliser og sten, og så har vi selvfølgelig også det rigtige maskineri til at kunne udføre langt de fleste opgaver.

Kontakt os og hør mere om vores arbejde

Gennem de sidste mange år har vi medvirket i en lang række projekter. Enten som hoved entreprenør eller underleverandør, fra Tivolis japanske have til kolonihaver i brøndby.​

Skal du have udført professionelt flisearbejde af en dygtig brolægger, kan du med fordel kontakte os. Vi har mange års erfaring i branchen, og vi er dygtige til vores arbejde.

Kontakt os på telefon 20 83 55 00 til en uforpligtende snak om dit projekt eller skriv til e-mail mail@denkreativegartner.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.