Træhuse er sund fornuft!

HUSE I ET PLAN

Ved etplanshuse kommer man i tæt kontakt med naturen. Alle rum og faciliteter ligger i plan med have og vej, så naturen ligesom kan vokse ind i huset.

Mulighederne for etplanshuse er mange, så det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for indretning og udformning.

Lofter kan være vandrette eller skrå, og de skrå lofter giver mulighed for lysindfald gennem Velux tagvinduer, enkeltvis eller indbygget i grupper af to eller flere. Man kan ved skrå lofter supplere indretningen i værelser med hems, så sovearealet flyttes væk fra gulvniveau og værelserne derved synsmæssigt virker større.

FUNKTIONELLE TRÆHUSE


Bygger man et etplanshus, så har man muligheden for at bygge for livet. Etplanshuse har alle rum i et plan, så huset også kan benyttes, hvis man med alderen bliver dårlig til bens. Der er ingen trapper, der hindrer den frie bevægelighed.

Træets egenskaber giver en naturlig isolering. Det betyder, at I bruger væsentlig mindre energi til opvarmning end til et traditionelt murstenshus. Alle vore træhuse bliver opført med lavenergivinduer.

Vore etplanshuse kan udføres lige efter jeres ønsker og drømme. Vi hjælper jer med at designe netop det hus, I ønsker jer med hensyn til indretning og udformning, så træhuset bliver både funktionelt og arkitektonisk.​

VIL DU HØRE MERE OM VORES ET-PLANS HUSE?


Nedenfor kan du blive inspireret af nogle af de tidligere et-plans huse, vi har lavet.

Vil I høre mere om etplanshuse, og hvilke muligheder der er for at skabe jeres drømmehus? Så står vi klar til at hjælpe.

Du kan fange os både på telefon og mail.

Vi bestræber os på at vende tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os på 76 90 70 00 eller via mail scanwo@scanwo.dk.

Scanwo dk a/s

Skomagervej 13 A, Vinding
7100 Vejle

Telefon: +45 76 90 70 00
Email: scanwo@scanwo.dk
CVR nr. 33857527​