Træhuse er sund fornuft!

SPECIALHUSE BYGGES EFTER DINE ØNSKER

Hos Scanwo designer, opfører og indretter vi specialhuse for husejere, der ønsker lidt ekstra end det moderne typehus. Derfor har vi blandt andet specialiseret os i miljøvenlige specialhuse i træ og bjælker, hvor du som kunde kan få opfyldt alle dine individuelle boligkrav.

INDIVIDUELLE LØSNINGER TIL DIT SPECIALHUS


En bolig skal være familiens hjem med trygge rammer, hvor der er plads til at være lige præcis den familie, man er.

Ligesom alle familier ikke er ens, skal alle boliger heller ikke være det. Måske drømmer du om en bolig med hems til børnene, et bjælkesommerhus med en stor amerikansk veranda til at nyde aftensolen eller et smukt arkitektonisk træhus med åben planløsning.

Uanset hvad familiens behov, krav og drømme er, kan vi hjælpe med at indfri dem gennem vores specialhuse.

KONTAKT OS FOR YDERLIGERE INFORMATION


Vi har gennem mange år opført individuelle og unikke træ- og bjælkehuse, og vi rådgiver og vejleder dig som kunde gennem hele processen, så vi sikrer, at alle behov til specialhuset bliver indfriet på bedst mulig vis.​

Alle vores specialhuse er ligesom vores andre bjælke- og træhuse bygget af det bedste træ, der er med til at give huset et rustikt og smukt ydre, og hvor kvaliteten skinner igennem fra inderst til yderst. Vores dygtige fagfolk værner om de stolte håndværkstraditioner og blander dem med ny teknologi og et smukt dansk design.

Du kan kontakte os på telefon 76 90 70 00, hvis du vil høre mere om specialhuse. Ring til os allerede i dag, så kan drøfte dine ønsker, behov og økonomi med henblik på at udarbejde et uforpligtende tilbud.​

Scanwo dk a/s

Skomagervej 13 A, Vinding
7100 Vejle

Telefon: +45 76 90 70 00
Email: scanwo@scanwo.dk
CVR nr. 33857527​