Træhuse er sund fornuft!

GRØNLAND

Bjælkehuse og træhuse i høj kvalitet sendes til Nordatlanten.

STARK og Scanwo har et fast samarbejde på Grønland. Dette sker under STARK’s motto – “Sammen bygger vi professionelt”.

Samarbejdet gør, at Scanwo i dag er repræsenteret i STARK’s Trælaster i Nuuk, Qaqortoq, Sisimiut, Aasiaat og Ilulissat. I alle trælaster vil kunder kunne få udleveret materiale om vores bjælkehuse, ligesom man vil kunne få vejledning og gode råd omkring byggeri på Grønland.

Scanwo har mange års erfaring i at producere og bygge bjælkehuse og træhuse under alle klimatiske forhold. Gennem de senere år er en del af disse huse bygget på Grønland. I smukke Sydgrønlandske Qaqortoq står der i dag ca. 20 bjælkehuse fra Scanwo, og yderligere byggerier er undervejs. I Sisimiut er flere huse og 8 andelsboliger blevet leveret og bygget.

I Nuuk har vi leveret flere enfamiliehuse og leveret Dyrenes Hus, der er opført af Dyrenes Venner. Huset har tidligere fungeret som dyreklinik og dyrepension.

Hos Scanwo kombinerer vi træets fordele med håndværk af høj kvalitet. Derfor kan der med et bjælkehus eller træhus fra Scanwo fås en bolig, der lever op til kravene om miljø, kvalitet og økonomi. Vi designer og indretter gerne huset specielt uden yderligere omkostninger.

Scanwo dk a/s

Skomagervej 13 A, Vinding
7100 Vejle

Telefon: +45 76 90 70 00
Email: scanwo@scanwo.dk
CVR nr. 33857527​