Træhus der passer til dig

Vi mener, at huse i træ skal være i harmoni med mennesker og miljø. Derfor kan vi bygge et træhus der passer præcis til dig. Træ er et naturligt materiale, der både er smukt og funktionelt, og træ har som byggemateriale de egenskaber, der skal til for at skabe sunde og smukke omgivelser.

Vi producerer ikke typehuse, men individuelt tilpassede huse efter vores kunders behov, så vi sikrer os, at kunderne får det træhus de drømmer om. Vi kombinerer træets fordele med håndværk af høj kvalitet. Derfor kan I med vores træhuse eller bjælkehuse få en bolig, der lever op til alle jeres krav om miljø, kvalitet og økonomi.

 

Hvad er forskellen på bjælkehus og træhus?

Som kommende bygherre kan I hos Scanwo vælge mellem bjælkehuse og træhuse. Vi har ekspertisen og erfaringen til at tilbyde begge hustyper og byggestil. Men hvad er egentlig forskellen? Ren æstetik!

Indvendigt er der nemlig ingen forskel på et bjælkehuse og et træhus. Det er kun udvendigt, man kan se forskellen. I et bjælkehus ligger bjælkerne oven på hinanden og danner de karakteristiske kraftige kryds-hjørner af bjælkeender. I et træhus er ydervæggene afsluttet med liggende eller stående brædder, som kan være i forskellige profiler. Der er ikke forskel i prisen på et bjælkehus og et træhus og heller ikke på kvaliteten – det hele er nemlig lavet i nordisk kernetræ.

Det handler ganske enkelt om smag og behag. Og Scanwo giver jer friheden til at vælge.

Andet end typehuse – realisér boligdrømmen

Alle vores huse kan således fås som både bjælkehus og træhus. Vi har nemlig opbygget en logistik, der muliggør begge hustyper. Det kan vi, fordi vi selv står for alt – fra indkøb over teknisk forædling af råvaren til selve opbygningen af huset. Kun på den måde kan vi sikre jer kvalitet helt ud i detaljen. Vi har egen tegnestue med arkitekter og bygningskonstruktører, og sammen med vores boligrådgivere sikrer vi jer en effektiv beslutningsproces, hvor I hurtigt kan få svar på alle jeres spørgsmål samt eksperthjælp til at få selv jeres vildeste boligideer omsat til målfaste tegninger.

For det er det, vi gør. Vi realiserer individuelle boligdrømme både inden for bjælkehuse og træhuse. Vi bygger ikke typehuse, men udelukkende individuelt tilpassede huse efter jeres behov.

Vi sørger for tryghed under byggeriet og tegner forsikring, der dækker under hele byggefasen.

Lavenergihuse i træ

Alle huse, som vi leverer i dag er lavenergihuse. Vi har altid leveret huse, der er meget energibesparende, og som er blevet energimærket med A eller bedre. Efter de nye energikrav i bygningsreglementet er husene blevet yderligere opdateret.

Alle huse energiberegnes og for at sikre, at husene er solide og stabile i alt slags vejr, beregnes husenes stabilitet af ingeniørfirmaet Erasmus & Partnere, der er førende inden for træbyggeri.

nøglefærdigt træhus

 

Nøglefærdig eller selvbyg træhus

Hvad enten I vælger et nøglefærdigt hus eller vores byg-selv princip, ved vi, at det er altafgørende, at I får al den service og vejledning, I har brug for. Derfor prioriterer vi den personlige kundeservice meget højt. Vi stiller høje krav til os selv fra den første kontakt med kunden til træhuset er opført, og I er klar til indflytning.

Vi holder, hvad vi lover og siger derfor hellere nej tak til en opgave frem for at love noget, vi ikke kan holde. På den måde sikrer vi os, at vi, for jer, også i fremtiden er en troværdig og sund samarbejdspartner og virksomhed.

Vi leverer udelukkende kvalitetsmaterialer uanset hvilket træhus, du måtte ønske, og til boligindretningen og inventaret har vi samarbejds-aftaler med firmaerne Invita køkkener, Træ-Nord og H​L Keramik, der sikrer vore kunder de helt rigtige indkøbspriser på ønskerne til boligens udstyr.
 

Scanwo indrettede huset fuldstændigt efter vores ønsker og sørgede for alt det praktiske. Den løbende dialog med tegnestue og byggeledergjorde, at vi følge os velinformeret i hele byggeforløbet. Alt forløb til vores fulde tilfredshed.
 

Åbent Hus

Vi holder løbende åbent hus-arrangementer, hvor I kan se, hvor forskelligartede vores huse kan være.

Kom og oplev et kvalitets træhus fra Scanwo.
 

Kontakt os

Hvis du er interesseret i et træhus og står tilbage med ubesvarede spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os.

Ring til os på 76 90 70 00 eller skriv på mail scanwo@scanwo.dk.