Træhuse er sund fornuft!​

Scanwo Logo

SELVBYG: TINA OG MICHAEL BYGGEDE BJÆLKEHUS

Drømmen om et bjælkehus er gået i opfyldelse for Tina og Michael Gjelstrup. I et naturskønt og lidt gemt villaområde ned til Køge Bugt er ægteparret flyttet ind i deres nye hjem. Bjælkehuset har de opført selv i SCANWO konceptet Selvbyg.

Selvbyggerne Tina og Michael Gjelstrup nyder deres 150 kvadratmeter store bjælkehus hver eneste dag. De glæder sig over, at de tog beslutningen om at rive det gamle hus ned og bygge et hjem, hvor de kunne sætte deres egne fingeraftryk på husets design og indretning.

”Vi har fået et åbent og lyst hjem med stue, køkken og spisestue i ét, en børne- og voksenafdeling og gulvvarme over hele huset. Bjælkehuset er blevet lige så smuk, som vi drømte om”, fortæller Tina Gjelstrup og afslører, at skitseringen af husets indretning foregik på en lidt særpræget måde.

”Jeg er et visuelt menneske, så vi lagde en masse sko, kasser og sodavandsflasker op, så vi kunne se rummene i fuld størrelse og finde ud, hvordan vi bedst udnyttede kvadratmeterne i huset. I det arbejde kun vi se, at der var plads til et gammeldags viktualierum. Det er i dag mit yndlingsrum”, forklarer en glad Tina Gjelstrup.

Fra nedrivning til indflytning på 7 måneder

Ægteparret har selv lavet skitsetegningen til deres drømmehus. Skitsetegningen har SCANWO’s arkitekter forvandlet til et færdigt tegnet hus, som byggesættet er produceret ud fra. Fra det gamle hus var revet ned og byggesættet leveret, tog det blot syv måneder for Tina og Michael Gjelstrup at bygge deres nye bjælkehus.

”Byggeprocessen var både hård og krævende. Vi har begge fuldtidsarbejde, så vi har virkelig knoklet løs og haft mange lange dage. Men det færdige resultat gør det alt sliddet værd”, mener Michael Gjelstrup, der til dagligt arbejder som elektriker.

”Sammen med byggesættet leverede SCANWO en tyk byggemappe, og så var det ellers bare at begynde på side 1. Min erfaring er, at alle med håndværksmæssig flair kan bygge deres eget bjælkehus med SCANWO’s byggesæt, men det er vigtigt, at du arbejder grundigt og har sans for alle detaljer”, understreger Michael Gjelstrup.

Et sundt hus i harmoni

Tina og Michael Gjelstrup føler sig i dag helt hjemme i deres bjælkehus. De er ikke i tvivl om, at de traf det rigtige valg, da de valgte at blive selvbyggere.

”Som selvbyggere har vi sparet en masse penge på byggeriet af vores hus. Vi har fået et moderne og unikt hus, der er designet og indrettet 100 procent, som vi drømte om. Bjælkehuset harmonerer godt med de omgivelser, det ligger i. Det er bæredygtigt og har et indeklima, der uden sammenligning er det bedste, vi nogensinde har oplevet i et hus” fortæller ægteparret, der begge roser SCANWO.

“SCANWO har været dygtige til at vejlede os, når vi var en smule i tvivl. De har leveret til aftalt tid og aldrig svigtet os. De kom ikke med en masse smarte salgstricks. De var seriøse og troværdige. De fik os til at føle os trygge i alle faser af byggeriet”, understreger Tina og Michael Gjelstrup.