Træhuse er sund fornuft!​

Scanwo Logo
Træhuse2019-01-16T14:09:00+00:00

Helårs træhuse og fritidshuse

Holdbart træværk i smukt design

Drømmer du om et smukt nøglefærdigt træhus, hvor det moderne design går hånd i hånd med de gode gamle håndværkstraditioner? Nu er du kommet til det rette sted.

Hos Scanwo leverer vi både helårs træhuse og fritidshuse i et smukt og harmonisk design. Vores huse kan opføres som almindelige træhuse eller som bjælkehuse. Uanset hvilken type der vælges, sikrer vi et flot og bæredygtigt træværk i høj kvalitet.

Vores helårs- og fritidshuse i træ bliver leveret i en sort eller hvid farve, men det er naturligvis muligt at få andre farver, såfremt det ønskes. Brædderne i kernetræ, som vi beklæder husene med, kommer udelukkende fra bæredygtigt skovbrug. Vi tager nemlig også hensyn til miljøet.

 

Træhuse gennem en årrække

Vi har mange års erfaring inden for opførelse af både fritids- og helårs træhuse.

Med vores store ekspertise på området sørger vi for at sikre, at træhuset opfylder lige præcis dine behov og krav til såvel indretning som æstetisk udtryk. Vi lytter til dine ønsker, ligesom vi naturligvis også kommer med gode idéer og input, og sammen finder vi den helt rigtige løsning, hvad enten du er ude efter en fritidsbolig eller et helårs træhus.

Få mere information om vores træhuse

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om vores helårs træhuse eller for at få et uforpligtende tilbud på levering og opførelse.

Du kan ringe til os på telefon 76 90 70 00 eller skrive til os på scanwo@scanwo.dk.

Herunder kan du se et udpluk af vores træhuse med beklædning.