Træhuse er sund fornuft!

HELÅRS TRÆHUSE & FRITIDSHUSE

Går du og drømmer om et smukt, nøglefærdigt træhus? Et træhus, hvor det moderne design går hånd i hånd med de gode gamle håndværkstraditioner?

Så er Scanwo det helt rette sted, du er kommet hen.

Vi leverer både helårs træhuse og fritidshuse i et smukt og harmonisk design. Med os som leverandør af dit træhus har du mulighed for både at få det opført som et almindeligt træhus eller som et bjælkehuse.

Uanset hvilken type træhus, du er til, så sikrer vi dig, at du får et flot og ikke mindst bæredygtigt træværk i høj kvalitet.

Vores helårs- og fritidshuse i træ bliver leveret i en sort eller hvid farve. Men det er naturligvis muligt at få andre farver, hvis det ønskes. Brædderne i kernetræ, som vi beklæder husene med, kommer udelukkende fra bæredygtigt skovbrug. Vi tager nemlig også hensyn til miljøet.

HOLDBART TRÆVÆRK I SMUKT DESIGN


Vi har mange års erfaring inden for opførelse af både fritids- og helårs træhuse.

Det betyder helt konkret for dig, at vi sørger for, at træhuset opfylder lige præcis dine behov og krav. Både til indretning såvel som det æstetiske udtryk på huset.

Dialog er vigtigt for os, for at du som kunde ved og føler, at vi forstår dine drømme og ønsker. Vi kommer naturligvis også med gode ideer og input, hvis du har brug for inspiration til, hvordan træhuset kan blive det bedst mulige.

Dette gælder uanset om du er ude efter en fritidsbolig eller et helårs træhus.

HVORFOR VÆLGE ET TRÆHUS?


Der kan være mange gode, og individuelle, grunde til, at du gerne vil have et træhus.

Det kan eksempelvis være for prisens skyld, men det kan også bunde i drømmen om duften af sommer hele året rundt.

Nogen er måske bekymrede for, om et træhus er sværere at have med at gøre end et almindeligt murstens. Men i dag kan et hus af træ altså holde lige så lang tid som et hus lavet af mursten. Hvis du vel og mærke holder det ved lige.

Træ er et naturligt materiale, der både er smukt og ikke mindst funktionelt. Og så har materialet de egenskaber, der skal til for, at du kan få skabt både sunde og smukke omgivelser.

Hos Scanwo mener vi, at huse i træ skal matche både de mennesker, der skal bo der, men også det miljø, hvor huset skal være. Derfor laver vi individuelt designede helårs træhuse.


VIL DU VIDE MERE OM VORES TRÆHUSE?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om vores helårs træhuse. Du kan også altid få et uforpligtende tilbud på levering og opførelse.

Nedenfor kan du se et udpluk af vores træhuse med beklædning.

Scanwo dk a/s

Skomagervej 13 A, Vinding
7100 Vejle

Telefon: +45 76 90 70 00
Email: scanwo@scanwo.dk
CVR nr. 33857527​